Nu startar vi!

Vinter och vår 2019 startar med stormande vindar. Då är det gott att ha en dojo att krypa in i och riktigt mysa. Denna säsong kommer det att vara full fart på mattan. Förutom de vanliga schemalagda träningarna så tränas även Brasilian Ju jutsu (BJJ) under Ariel Strimms ledning. Nybörjarträningen på måndagar fortsätter som i höst men med inriktning på kvinnor och självskyddsproblematiken. De våld och hot kvinnor råkar ut för skiljer sig en del mot vad  män möter. Träningen kommer precis som i höst vara inriktat på försvar, fallteknik och smidighetsträning. Man bör vara över 15 år (undantag för dej som redan är graderad, under 15 men vill träna med vuxna).

Mongrupperna tränar som tidigare i höst med Magnus Hägerholt som ansvarig tränare. Lekgruppen kommer att hållas av Amanda Karlsson och Maja Göransson med Magnus Hägerholt i bakgrunden.

Vuxenträningen på torsdagar hålls av olika tränare med Johan Högwall som schema ansvarig.

Våren är också ett utmärkt tillfälle att åka runt på lite träningsläger. På Svenska ju-jutsukai       hemsida (http://www.ju-jutsukai.se/) finns allt om läger som går av stapeln i detta avlånga land. Kolla in speciellt Påsklägret som traditionellt är från fredag till måndag under påskhelgen. Tanken är att klubben ska satsa lite extra och försöka få så många som möjligt från klubben att åka. Eventuellt kommer något läger att anordnas i våra lokaler också. Mer om detta längre fram i vår.

Kassören hälsar och ser gärna att träningsavgifter med inbakad medlemsavgift är betalda så snart som möjligt. Tränings och medlemskostnaden hittar du under priser (I de nya, höjda avgifterna har vi bakat in medlemsavgiften till förbundet för att slippa två uppdelade avgifter.)

START

LEKJUTSU            24 JANUARI KL 17.15
MON                      24 JANUARI KL 18.00
VUXEN                 17 JANUARI KL 19.00
VUXEN nybörj      21 JANUARI KL 19.00

Tränare
Lars Haavimb 3 Dan             0730 858559
Magnus Hägerholt  2 Dan    0703 972728
Johan Högwall  2 Dan          0706 421030